Om man letar efter ett tillfälligt boende för sitt företag i Göteborg medan man exempelvis är i staden för att sammanstråla eller hålla konferenser. Kan det vara smart att boka ett tillfälligt boende på ett lägenhetshotell i Göteborg. När man behöver bo utanför sin hemstad en längre tid på grund av arbetstillfälle är detta ett fantastiskt alternativ.

Det känns mer som att bo hemma i en smakfullt inredd lägenhet där man även kan röra sig fritt, tvätta sin egen tvätt och laga sin egen mat, än ett hotell. Det är även mycket billigare att bo i ett lägenhetshotell än att bo på ett vanligt hotell utöver den övriga friheten. Du är välkommen att läsa mer om tillfälliga boende i Göteborg genom att gå in på denna sida.

Tillfälligt kan bli permanent!

Man kan välja att boka en lägenhet i ett lägenhetshotell från ett par veckor, till ett par år. Om man inte vill städa erbjuder även många lägenhetshotell att ta hand om städningen. Priserna på detta varierar även efter hyresperioden, om man inte vet hur länge man vill bo på ett lägenhetshotell så kan man boka ändå. Då är det en månads uppsägningstid som gäller för detta. Oftast har dessa hotell en stor bredd på sina lägenheter, de kan variera allt ifrån 25 kvadratmeter per lägenhet upp till 200 kvadratmeter per lägenhet.

Alla lägenheterna är möblerade och innehåller även exempelvis platt tv och gratis internet, man kan även betala extra för att få en parkering och frukost. Det finns många som använder ett tillfälligt boende i Göteborg även som permanent.